- Cursus -

67950512_1077408335802647_80906092533094

Over de cursus

Ruim 17 jaar geef ik met veel plezier teken- en schilderlessen in mijn atelier in Oene. Ik vind het ontzettend leuk mijn kennis over te dragen aan iedereen die wil leren tekenen en schilderen. Mensen begeleiden, zien worstelen en groeien in het schilderen, geeft iedere keer weer veel voldoening. Mijn passie delen, en samen met mijn cursisten genieten van hun vooruitgang en vaak hun verbazing van eigen kunnen. Mooi om te zien, is de voldoening en blijdschap als een werkstuk naar tevredenheid voltooid is.

Gedurende de wintermaanden geef ik les aan groepen van maximaal acht personen. Cursisten kunnen kennismaken met diverse technieken en onderwerpen zodat een eigen smaak en stijl ontwikkeld wordt. De sfeer is ongedwongen en informeel.

 

Over het algemeen zijn cursisten aan het werk met materialen en onderwerpen die hen aanspreken. Voor de ene cursist is dat het schilderen met olie- of acrylverf, anderen zijn aan het werk met pastelkrijt of aquarelverf.

Ook de onderwerpen die aan bod komen zijn zeer divers en vaak eigen keus van de cursist, maar meestal realistisch.

De lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Iedereen wordt op zijn eigen niveau begeleid en er is ruimte om te experimenteren, bijvoorbeeld in het werken met een paletmes. Juist de verschillende niveaus binnen een groep en het werken met verschillende materialen  werkt heel inspirerend. Vaak zie je dat mensen met andere materialen aan de slag gaan als ze zien wat medecursisten maken.

 

Teken- en schildermaterialen zoals olie-, acryl- en aquarelverf, penselen, doeken, pastelkrijt, papier, etc. zijn aanwezig en kunnen tegen vergoeding worden gebruikt of worden aangeschaft.

De hele cursus bestaat uit 20 lessen verdeeld over 2 blokken van 10 aaneengesloten lessen.

De eerste serie van 10 lessen start de derde week van september en eindigt begin december, de tweede serie van 10 lessen start de derde week van januari en eindigt half april. Aan het einde van de cursus in april bestaat de mogelijkheid aansluitend de cursus met 5 lessen te verlengen.

In december en de schoolvakanties wordt er geen les gegeven.

Wanneer?

De lessen worden gegeven op:

-  Maandagmorgen van 09.00 uur tot 11.30 uur

-  Dinsdagmorgen van 09:00 uur tot 11:30 uur

-  Dinsdagavond van 19.30 tot 22.00 uur

-  Woensdagmorgen van 09.00 uur tot 11.30 uur

 

Voor meer informatie kun je telefonisch of per e-mail contact met mij opnemen.

Lestijden

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

Bekijk het werk van de cursisten